Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Uw initiatieven

MKB Sociaal hoort graag uw nieuwe initiatieven (concepten). Maar zeker ook uw bestaande initiatieven (projecten). De meerwaarde die u biedt wordt gedeeld met uw collega MKB ondernemers, uw stakeholders en overheids- en onderwijsinstellingen.


Zalsman Kampen

Produceren, produceren en nog eens produceren? Bij Zalsman doen we meer dan dat. We vinden het belangrijk om te bieden wat je nodig hebt. Zowel nu als op de lange termijn. Daarom investeren we in vitaliteit, innovatie, milieu en inclusief werkgeverschap. Zo geven we betekenis aan het papier, maar ook aan een duurzame samenwerking. Met onze mensen en met jou.

Oumar

Gerwin de Vries

Directeur Zalsman Kampen, Gerwin de Vries, is eindverantwoordelijk voor een drukkerij waar 40 mensen werken waarvan 26 mensen, die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Deelfiets Nederland

Deelfiets Nederland bestaat uit een jong en gepassioneerd team dat zich iedere dag inzet voor een duurzamer, milieuvriendelijker en gezonder Nederland.

Oumar Sylla

Oumar Sylla

Managing Director, Oumar Sylla, ondersteunt duurzame inzetbaarheid en social return on investment door dit regionaal te stimuleren.


Binnenkort vindt u hier een overzicht van initiatieven van MKB ondernemers. De meerwaarde die u biedt wordt gedeeld met uw collega MKB ondernemers, uw stakeholders en overheids- en onderwijsinstellingen.