Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Over onze projecten

Vanuit onze projecten geven teams voor diverse sectoren gehoor aan een behoefte van instroom, doorstoom en uitstroom. Onze projecten bieden kansen voor langdurige inzetbaarheid aan een doelgroep, die te vaak aan de kant staat. Onze projecten bieden structuur en dragen bij aan welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.Onze projecten kiezen voor sociale innovatie en een interne jobcoach. Een interne jobcoach bij doorstroom kan duurzame inzetbaarheid bevorderen. De teams worden naast een interne jobcoach ondersteund door de online re-integratiemodule van Sociaal naar Werk.

Kom je onze teams versterken?

Re-integratie is toe aan een nieuw concept. De Ontwikkelfabriek realiseert regionale, kleinschalige en branchegerichte samenwerkingen met werkgevers voor leren en werken in de praktijk. Wat ons betreft is re-integratie vooral een kwestie van doen! Waarbij je open en eerlijk communiceert over kansen die er zijn.

Wil jij sociaal ondernemen?