Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

Over uw initiatieven

Als u uw initiatief wilt profileren, neem dan contact met ons op. Bij het plaatsen toetsen wij uw initiatief desgewenst aan de hand van een duurzaam en progressief bedrijfskundig model.


Wij horen graag uw nieuwe of reeds bestaande initiatieven voor sociale innovatie en sociaal ondernemerschap. Uw initatieven en vernieuwing van de wijze waarop wordt gewerkt, dragen bij aan het realiseren van sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid

Uw sociaal innovatieve initiatieven (concepten en projecten) doen er toe. U getuigt van een juiste visie, een juist mensbeeld en invulling van een veranderbehoefte. De meerwaarde die u biedt wordt zichtbaar gedeeld met uw collega MKB ondernemers, uw stakeholders en overheids- en onderwijsinstellingen.


Initiatieven

Wilt u ons ondersteunen met uw sociaal innovatieve initiatieven en samen met ons werken aan duurzame inzetbaarheid en beter sociaal maatschappelijk welzijn?

Neem gerust contact met ons op.


Wij horen graag uw nieuwe of reeds bestaande initiatieven voor sociale innovatie en sociaal ondernemerschap


Uw initiatieven

Zalsman Kampen

Grafische sector
Omschrijving initiatief (intro)

MKB Initiatief 1

Personeelsvoorziening
Dit is een introductie van het initiatief