Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar sociale innovatie? Meld dan uw initiatief aan!

123 Sociale innovatie

Wij willen u graag enthousiasmeren, dat het tijd is sociaal ondernemerschap en de transitie binnen uw onderneming en naar buiten toe (her)kenbaar te maken. De winst die u en uw medewerkers dit oplevert en wat MKB Sociaal in deze voor u kan betekenen.


MKB Sociaal maakt sociaal ondernemerschap en de transitie (herk)kenbaar met 123 Sociale Innovatie en bestaat uit 3 kennissessies vanuit een universeel toepasbaar denkraam.

U kunt kiezen uit één of meerdere kennissessies om te ontwikkelen naar waarde creatie (van traditie naar transitie):

  1. Informatiesessie Sociale Innovatie
  2. Ontwikkelsessie Sociale Innovatie
  3. Werk- en inspriatiesessie Sociale Innovatie

U krijgt inzicht in welke effecten sociale innovatie heeft (intern en extern) en de waarde die sociaal ondernemerschap creëert.


Direct investeren in maatschappelijk verantwoorde outplacement of verzuim? Ga hier naar De Carrièrehanddruk®. Snelle en landelijke transitie naar nieuwe baan of bij persoonlijke ontwikkeling.


Wij willen u graag enthousiasmeren, dat het tijd is sociaal ondernemerschap en de transitie binnen uw onderneming en naar buiten toe (her)kenbaar te maken