Tamara

Tamara

Functie omschrijving

Resultaatgerichte vrouw is op zoek naar een functie, waar ze niet alleen structuur kan vinden, maar ook creatief kan zijn.

Kernwoorden zijn accuratesse, creatief, efficiënt, behulpzaam, leergierig en een harde werker.

Ik hoop door mijn vaardigheden en eigenschappen een bijdrage te kunnen leveren aan uw bedrijfsontwikkeling en -processen.

Per direct ben ik beschikbaar voor een fulltime functie in Apeldoorn en omgeving.

Functie eisen

Een open en omgevingsbewuste houding. Hierbij op zoek naar een werkplek waar collega’s vriendelijk zijn, laagdrempelig met respect voor elkaar.

Arbeidsvoorwaarden

Na mijn functie bij de Belastingdienst als Medewerker verwerken en behandelen zou ik mij graag persoonlijk verder willen ontwikkelen en licht mijn ideale werkplek graag toe in een persoonlijk gesprek.

Salarisindicatie

In overleg

Overige informatie

Neemt u graag iemand in dienst die efficiënt werkt, behulpzaam is, leergierig en hard werkt, dan hoop ik dat u zeker aan mij denkt.

Per direct beschikbaar. Graag zou ik uw bedrijfsontwikkeling willen ondersteunen op kantoor, in een kledingwinkel, in een bakkerij of licht productiewerk.

Op dit moment ben ik werkzaam bij de Belastingdienst, Medewerker verwerken en behandelen.

Een CV kan worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Per: november 2020
  • Aantal uren: Fulltime (40 uur) in Apeldoorn

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Provincie

Gelderland
Apeldoorn