Commercieel medewerker binnendienst (B2B)

Commercieel medewerker binnendienst (B2B)

Functie omschrijving

Ben jij die vriendelijke en representatieve commercieel medewerker binnendienst in Apeldoorn of Utrecht (of omgeving)? m/v


Het ondersteunen van bedrijven op het gebied van marketing & sales met het doel als verlengstuk van de organisatie fungeren dat is wat jou als commercieel medewerker binnendienst drijft. Jij levert een bijdrage aan de groei binnen vele bedrijven. Of het nu gaat om een bedrijf in de ICT- sector of een Accountantskantoor, als het maar tot een bezoekafspraak voor de buitendienst komt. In deze telefonisch functie is het belangrijk om een inhoudelijk sterk en overtuigend gesprek te kunnen voeren. Koude acquisitie is niet voor iedereen weggelegd, maar met de juiste instelling en een dosis doorzettingsvermogen is alles te leren.

Het is tijd voor een training en coaching moment om het beste uit jezelf te halen. Dit keer gaat het om inzicht en gespreksvoering. Deze kun je dan mooi weer toepassen. De targets vindt jij een uitdaging en laat je niet zomaar aan de kant zetten. Herken jij jezelf hierin? Vindt jij het leuk om de gehele dag achter de telefoon te zitten, achter je eigen volwaardige bureau? Lees dan verder!

Functie eisen

• Een afgeronde MBO / HBO opleiding, eventueel met ervaring in de sales of in een soortgelijke functie.

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord

en geschrift voor het schrijven van een commerciële tekst.

• Binnen de sollicitatieprocedure vragen wij van de kandidaat om een keer mee te draaien binnen onze organisatie om een goed beeld te krijgen van deze telefonische functie.

Arbeidsvoorwaarden

• Een leuk team met enthousiaste collega`s, met op de vrijdagmiddag een borrel.

• Teambuilding uitjes

• Een Shop waarbij je kunt sparen voor weekendjes weg en trips naar het buitenland. Hou je het liever simpeler? Wat dacht je van een biosscoop bon, een etentje of een middag vrij?

• De vrijheid om je eigen ‘stijl’ te ontwikkelen, zonder belscripts, zolang de gesprekken inhoudelijk zijn en tweerichtingsverkeer centraal staat

• Een aantrekkelijke bonusregeling bovenop je basissalaris

Salarisindicatie

€ 1.800 – € 2.400 op basis van 36 uur

Overige informatie

Vereiste taal: Nederlands, oh, geen must, maar spreek je Duits, Frans of Engels op native niveau? Dan ben je ook zeker welkom!

  • Per: mei 2021
  • Aantal uren: fulltime & parttime (vanaf 22,5 uur per week)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werklocatie: Utrecht en Apeldoorn