Baliemedewerker bij Baliebeheer.nl

Baliemedewerker bij Baliebeheer.nl

Functie omschrijving

Ben jij die vriendelijke en representatieve baliemedewerker in Zwolle en omgeving? m/v


Behalve een gulle glimlach vragen we natuurlijk nog wel wat meer. Je bent namelijk wel verantwoordelijk voor een aantal taken met de daarbij behorende vaardigheden.

Je werkt in een bedrijvenverzamelgebouw en bent dus representant van meerdere ondernemingen. Dit brengt wat hand- en spandiensten met zich mee: Van postbehandeling tot facilitair koffierondje omdat je in de gaten houdt dat niemand droog komt te staan. En vandaag de dag moet bv ook de handzeep op voorraad blijven. Je bent dus oplettend en raakt niet in de war van een beetje improviseren.

Functie eisen

Flexibel zijn is je tweede natuur en je houdt zicht op de vaak meerdere (ook slagboom) toegangen van het complex. Je kan werken met Word en Excel en hebt wellicht affiniteit met ICT-programmatuur. Voor lichte administratieve werkzaamheden draai je je hand ook niet om en je mag op den duur gerust zelfstandig oplossend te werk gaan.

En ohja… je bent attent in je communicatie naar iedereen. Dat vinden wij best belangrijk. Je hebt een Middelbaar Voortgezet opleidingsniveau met goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en voor minimaal zo’n 20 uurtjes per week loop jij wel warm. Eigen vervoer is wel handig want het gaat om inzetbaarheid op meerdere locaties in Zwolle. Zin in…? Ik zie je reactie tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Wij geven vanuit ons maatschappelijk verantwoord gedachtegoed de voorkeur aan mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. De voorkeur gaat uit naar iemand met WAJong, WIA, ziektewet of een bijstandsuitkering.

Salarisindicatie

In overleg

Overige informatie

Mail je CV en motivatiebrief naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan bellen voor meer informatie mag ook:

M: 0642975135

  • Per: januari 2021
  • Aantal uren: Parttime (20 uur) in Zwolle

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Provincie

Overijssel