• Home
  • Vacatures en Profielen

Baliemedewerker bij Baliebeheer.nl

Baliemedewerker bij Baliebeheer.nl

Ben jij die vriendelijke en representatieve baliemedewerker in Zwolle en omgeving? m/v


Behalve een gulle glimlach vragen we natuurlijk nog wel wat meer. Je bent namelijk wel verantwoordelijk voor een aantal taken met de daarbij behorende vaardigheden.

Je werkt in een bedrijvenverzamelgebouw en bent dus representant van meerdere ondernemingen. Dit brengt wat hand- en spandiensten met zich mee: Van postbehandeling tot facilitair koffierondje omdat je in de gaten houdt dat niemand droog komt te staan. En vandaag de dag moet bv ook de handzeep op voorraad blijven. Je bent dus oplettend en raakt niet in de war van een beetje improviseren.

Meubelbezorger (m/v)

Meubelbezorger (m/v)

Ben jij die sociale en enthousiaste meubelbezorger? Die kan bezorgen, sjouwen, monteren bij de klant?
En zo een verlengstuk van ons bedrijf is met hoog service level.

Tamara

Tamara

Resultaatgerichte vrouw is op zoek naar een functie, waar ze niet alleen structuur kan vinden, maar ook creatief kan zijn.

Kernwoorden zijn accuratesse, creatief, efficiënt, behulpzaam, leergierig en een harde werker.

Ik hoop door mijn vaardigheden en eigenschappen een bijdrage te kunnen leveren aan uw bedrijfsontwikkeling en -processen.

Commercieel medewerker binnendienst (B2B)

Commercieel medewerker binnendienst (B2B)

Ben jij die vriendelijke en representatieve commercieel medewerker binnendienst in Apeldoorn of Utrecht (of omgeving)? m/v


Het ondersteunen van bedrijven op het gebied van marketing & sales met het doel als verlengstuk van de organisatie fungeren dat is wat jou als commercieel medewerker binnendienst drijft. Jij levert een bijdrage aan de groei binnen vele bedrijven. Of het nu gaat om een bedrijf in de ICT- sector of een Accountantskantoor, als het maar tot een bezoekafspraak voor de buitendienst komt. In deze telefonisch functie is het belangrijk om een inhoudelijk sterk en overtuigend gesprek te kunnen voeren. Koude acquisitie is niet voor iedereen weggelegd, maar met de juiste instelling en een dosis doorzettingsvermogen is alles te leren.

Het is tijd voor een training en coaching moment om het beste uit jezelf te halen. Dit keer gaat het om inzicht en gespreksvoering. Deze kun je dan mooi weer toepassen. De targets vindt jij een uitdaging en laat je niet zomaar aan de kant zetten. Herken jij jezelf hierin? Vindt jij het leuk om de gehele dag achter de telefoon te zitten, achter je eigen volwaardige bureau? Lees dan verder!

Esther

Esther

Ik ben Esther, een spontane, goedlachse vrouw van 49. Ik heb diverse werkervaring in administratie, telefonische acquisitie en informatieverwerking. Tevens diverse beroeps- en vakopleidingen hiervoor gevolgd. Ik ben op zoek naar een functie als receptioniste, telefoniste of DIV medewerkster.

Per januari 2021 ben ik beschikbaar voor een parttime functie in Zwolle.

Sergio

Sergio

Ik ben Sergio, 27 jaar, en ben een vriendelijke en behulpzame man. Ik heb 8 a 9 jaar gewerkt als schilder, dit was het niet meer voor mij.

Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ik leer graag en ook ik ben ook bereid om een opleiding/cursus te volgen.

Ik vind het fijn om actief bezig te zijn, soms alleen, maar vind het ook fijn om samen te werken.