• Home
  • Trainingen extern

Trainingen

Supported employment – Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

De kosten voor de training bedragen € 895,00 (excl. BTW en reiskosten). Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.


Groepstraining Werken aan veerkracht, verminder je stress!

Gedurende de dag moet je veel presteren en presenteren. Je houdt veel ballen in de lucht. Van de ene meeting naar de andere en als je je e-mail opent puilt deze uit. Je kent vast wel het gevoel van de tank is leeg of ik ben op. En als dit halverwege de dag is, dan is het moeilijk je taken uit te voeren, helder te denken en als er dan iets tegenvalt om daar snel van te herstellen. Allemaal situaties dat je veerkracht laag is.

Veerkracht is het vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met en te herstellen van stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties. Herstellen gaat sneller als je veerkrachtiger bent. Dat is niet alleen fijn voor jouzelf maar ook voor jouw omgeving. Zowel op het werk als thuis. In deze presentatietraining leer je welke technieken je kunt inzetten. Je leert je zelf kennen en herkennen en bent heel gemakkelijk in staat om je energie gedurende de dag op peil te houden. Je kunt meer doen in dezelfde tijd. Dit is een must vandaag de dag want er wordt veel van je verwacht in een dynamische omgeving. Wetenschap omgezet naar direct toepasbare technieken.

4 bijeenkomsten van 3,5 uur in tijd. Verandering kost tijd: daarom over een periode van 3 maanden.

Prijs per deelnemer € 685 excl. BTW

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.