• Home
  • Trainingen extern

Trainingen

MKB Sociaal biedt specialisten en partners van MKB Sociaal de mogelijkheid trainingen voor sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid te presenteren:


Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

:

  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

De kosten voor de training bedragen € 895,00 (excl. BTW en reiskosten). Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.


Groepstraining Werken aan veerkracht, verminder je stress!

Gedurende de dag moet je veel presteren en presenteren. Je houdt veel ballen in de lucht. Van de ene meeting naar de andere en als je je e-mail opent puilt deze uit. Je kent vast wel het gevoel van de tank is leeg of ik ben op. En als dit halverwege de dag is, dan is het moeilijk je taken uit te voeren, helder te denken en als er dan iets tegenvalt om daar snel van te herstellen. Allemaal situaties dat je veerkracht laag is.

Veerkracht is het vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met en te herstellen van stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties. Herstellen gaat sneller als je veerkrachtiger bent. Dat is niet alleen fijn voor jouzelf maar ook voor jouw omgeving. Zowel op het werk als thuis. In deze presentatietraining leer je welke technieken je kunt inzetten. Je leert je zelf kennen en herkennen en bent heel gemakkelijk in staat om je energie gedurende de dag op peil te houden. Je kunt meer doen in dezelfde tijd. Dit is een must vandaag de dag want er wordt veel van je verwacht in een dynamische omgeving. Wetenschap omgezet naar direct toepasbare technieken.

4 bijeenkomsten van 3,5 uur in tijd. Verandering kost tijd: daarom over een periode van 3 maanden.

Prijs per deelnemer € 685 excl. BTW

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.

Jeroen Stoffels

Download de leaflet Groepstraining Werken aan veerkracht, verminder je stress hier PDF


Training Klantgericht communiceren (extern communiceren)

Wordt commerciëler en verplaats je meer in je gesprekspartner zonder vooroordelen en eigen motieven. Communiceer efficiënter met externe partijen. Verhoog je gunfactor. Begrijp hoe je andere mensen beter kunt motiveren en pas je communicatie aan in een nieuwe situatie. Inclusief drijfveren test en een boek als naslagwerk. Duur; 1 dag. Deelnemers; minimaal 5 tot maximaal 8.

Prijs per deelnemer € 455 euro excl. BTW

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.


Training Communicatie op de werkvloer (intern communiceren)

Wordt flexibeler in je communicatie en verplaats je meer in je gesprekspartner zonder vooroordelen en eigen motieven. Communiceer makkelijker met je leidinggevende en met je collegae. Begrijp hoe je andere mensen beter kunt motiveren en pas je communicatie aan in een nieuwe situatie. Inclusief drijfveren test en een boek als naslagwerk. Duur; 1 dag. Deelnemers; minimaal 5 tot maximaal 8.

Prijs per deelnemer € 455 euro excl. BTW

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.


Training Doelen stellen

Doelen stellen is erg belangrijk. Vooral als dat kort en beknopt kan. Een businessplan op 1 A4 voor je gehele organisatie of onderneming of juist alleen toegespitst op jouw werk. Breng structuur in je werkzaamheden en maak een keuze waar je prioriteiten liggen! Kortom een training waar je vele malen efficiënter van gaat worden. Duur; 1 dag. Deelnemers; minimaal 5 tot maximaal 8.

Prijs per deelnemer € 455 euro excl. BTW

U kunt zich aanmelden via het contactformulier.