Trainingen, inspiratiesessies en workshops

MKB Sociaal biedt in 2020 de volgende trainingen, inspiratiesessies en workshops:

Voor onze (externe) trainingen, klik hier.


INSPIRATIESESSIE - Het Ontwikkelboek: de kracht van de ondernemer!

MKB Sociaal heeft een eigen inspiratieboekje voor MKB ondernemers ontwikkeld. Dit 'ontwikkelboek' bestaat uit een checklist van 9 vragen en geeft inspiratie voor een ontwikkelplan. Beantwoordt u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Beantwoordt u 1 of meer vragen met nee, dan ondersteunt dit inspiratieboekje u in drie stappen hoe u de ontwikkelingen in uw onderneming beter richting kunt geven en probleemoplossend kunt werken.

Deze inspiratiesessie over de kracht van de ondernemer wordt u aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Groep. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit een universeel toepasbaar denkraam.

De inspiratiesessie duurt van 10:00 tot 16:00 uur inclusief lunch. De kosten bedragen eenmalig € 895 (2 deelnemers) plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 (per deelnemer). U kunt zich inschrijven voor de inspiratiesessie van oktober, november of december 2020 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

De ondernemer in zijn kracht! Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht en ontvang het inspiratieboekje.

Download de leaflet Inspiratie door te ondernemen - over de kracht van de ondernemer hier PDF.

Wilt u als MKB ondernemer een kosteloze inspiratiesessie met certificaat Sociaal ondernemer? Deze krijgt u als u investeert in de carrière van uw (ex-) werknemer bij loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en werving & selectie. Een sociaal plan!

GRATIS WORKSHOP - Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt?

Deze gratis workshop over veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Groep.

Graag willen we u uitnodigen voor deze workshop, met als doel wederzijds kennis te maken. Het motto van deze workshop is: “tussen droom en daad staan wettelijke bezwaren en praktische problemen”. Hier maken wij gebruik van de negen speelvelden van het Structura-Denkraam. Door systematisch naar de negen velden te kijken en hierbij de juiste vragen te stellen zijn wij in staat een duidelijke veranderbehoefte te definiëren.

De workshop is gratis. U kunt zich inschrijven voor de inspiratiesessie van september, oktober of november 2020 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Download de leaflet Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt? hier PDF