Trainingen, inspiratiesessies en workshops

MKB Sociaal biedt in 2021 de volgende trainingen, inspiratiesessies en workshops:

Voor onze (externe) trainingen, klik hier.


TRAINING - 123 Sociale Innovatie: in drie vragen ontwikkelen naar waarde creatie

Structura-Groep

123 Sociale innovatie behandelt drie vragen, die sociale innovatie vertalen naar de praktijk. Wij doen dit vanuit een universeel toepasbaar denkraam, waarbij wordt gekeken welke veranderingen in de toekomst nodig zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen de randvoorwaarden van uw onderneming. De training dient als opmaat voor de inspiratiesessie, maar ook zonder deze sessie krijgt u inzicht in welke effecten sociale innovatie heeft en de waarde die sociale innovatie creëert.

De training duurt van 13:00 tot 16:00 uur. De kosten bedragen eenmalig € 495 (2 deelnemers). U kunt zich inschrijven voor de training van januari, februari en maart 2021 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.


INSPIRATIESESSIE - De kracht van de ondernemer: een helder beeld, oordeel en besluit formuleren

Structura-Groep

MKB Sociaal heeft in samenwerking met de Structura-Groep een digitaal werk- en inspiratieboek voor MKB ondernemers ontwikkeld. Dit 'ontwikkelboek' bestaat uit een checklist van 9 vragen en geeft inspiratie voor een ontwikkelplan. Beantwoordt u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Beantwoordt u 1 of meer vragen met nee, dan ondersteunt dit werk- en inspiratieboek u in drie stappen hoe u de ontwikkelingen in uw onderneming beter richting kunt geven en probleemoplossend kunt werken.

Deze inspiratiesessie over de kracht van de ondernemer wordt u aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura-Groep. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit een universeel toepasbaar denkraam.

De inspiratiesessie duurt van 10:00 tot 16:00 uur inclusief lunch. De kosten bedragen eenmalig € 895 (2 deelnemers) plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 (per deelnemer). U kunt zich inschrijven voor de inspiratiesessie van januari, februari en maart 2021 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Download de leaflet over de kracht van de ondernemer hier PDF.

De ondernemer in zijn kracht! Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht en ontvang het digitale werk- en inspiratieboek.

Wilt u als MKB ondernemer een kosteloze inspiratiesessie met certificaat Sociaal ondernemer? Deze krijgt u als u investeert in de carrière van uw (ex-) werknemer bij outplacement, verzuim, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en werving & selectie. Een sociaal plan!


GRATIS WORKSHOP - Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt?

Structura-Groep

Deze gratis workshop over veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura-Groep.

Graag willen we u uitnodigen voor deze workshop, met als doel wederzijds kennis te maken. Het motto van deze workshop is: “tussen droom en daad staan wettelijke bezwaren en praktische problemen”. Hier maken wij gebruik van de negen speelvelden van het Structura-Denkraam. Door systematisch naar de negen velden te kijken en hierbij de juiste vragen te stellen zijn wij in staat een duidelijke veranderbehoefte te definiëren.

De workshop is gratis. U kunt zich inschrijven voor de workshop van januari, februari en maart 2021 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Download de leaflet Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt? hier PDF