Jeroen Stoffels

Mijn passie is mensen ontwikkelen. Er voor te zorgen dat jij je van je beste kant laat zien. Sommige mensen noemen mij wel eens Stressdokter. Omdat juist de stress hun in de weg zit om de beste versie van zichzelf te laten zien. Mensen beter maken is wat ik graag doe. Niet als dokter. Wel als spreker, trainer en coach en bedrijfspsycholoog. Dat is mijn werk. Naast gelicenseerd Heartmath® trainer en Heartmathcoach® ben ik gelicenseerd Brainmanagement Mental Wellness coach. Sinds 2010 actief als trainer en coach.

In 2017 heb ik ook mijn hoofd leeg gemaakt en er een boek over geschreven. Over wat stress doet als je jezelf presenteert. Mijn eerste ervaring met hartcoherentie was in 2008. Ik leerde dat gedurende een korte periode anders ademen je heel veel energie oplevert. Je kunt snel om gaan met spannende situaties.

Een doorbraak was dat je het kan meten. En de meetapparatuur zit in een klein doosje wat nu bekend is onder de emwave 2. Wat kan dit apparaatje? Meten hoe je “stress gevoel” is. En door praktische direct toepasbare technieken verandert de stress in positieve energie. En dat zie je weer op het apparaatje. Echt een gave beleving.

Sindsdien ben ik ambassadeur en wil ik dit graag delen. Zo simpel en effectief dat iedereen het kan.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0644990425

Onderneming

    Hart TrainenToon Details
Jeroen Stoffels