• Home
  • Bedrijfskundig advies

Duurzame inzetbaarheid door bedrijfskundig advies

MKB Sociaal levert rendement en versterkt ambities! Of anders gezegd: signaleert improductiviteit. Persoonlijke ontwikkeling binnen de randvoorwaarden van uw onderneming.

Social Media

Onze visie is investeren in mensbeeld en optimalisatie van HR-beleid. Waarbij rekening wordt gehouden met uw economische prestaties en plezier, betekenis en sterke punten van uw medewerkers. Balans in ontwikkeling. Samen een maatschappelijke uitdaging!

De missie van MKB Sociaal is eenvoudig. Bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en sociaal maatschappelijk welzijn. Wij willen samen met u als MKB ondernemer in de regio bewerkstelligen om bewustwording te creëren.

Vanuit een veranderbehoefte oplossingsgericht te werken aan duurzame inzetbaarheid, Social Return on Investment (SROI) en uw concurrentiepositie. Wij willen u als sociaal MKB ondernemer op de kaart zetten. Net als uw ideeën en onze specialisten.


Wij zullen u proberen te vertellen, te overtuigen en te enthousiasmeren, dat het tijd is sociale innovatie en sociaal ondernemerschap binnen uw onderneming naar buiten toe herkenbaar te maken. De winst die u en uw medewerkers dit opleveren en wat MKB Sociaal in deze voor u kan betekenen.

Gaat u mee met ons in deze gezamenlijke maatschappelijke uitdaging? Ga dan interactief met ons mee.