Unica Installatietechniek

Unica is als installateur ooit begonnen in Zwolle en is er ook niet meer weg te denken. In nagenoeg elk grote gebouw in Zwolle en omgeving huist techniek van installatiebedrijf Unica. Op gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technisch beheer is Unica Installatietechniek in de regio sterk vertegenwoordigd.

Social MediaOnze visie - Unica, Integrale dienstverlening. Unica is sterk in integrale dienstverlening. Wij luisteren eerst naar uw wensen en behoeften en ervaringen met uw gebouw(en). Vervolgens delen wij graag onze uitgebreide expertise met u op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Samen komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Onze missie - Relaties helpen naar een lagere co2 footprint. Unica Zwolle heeft legio voorbeelden uit diverse branches waarin het aantoont hoe je de co2 footprint van panden omlaag kunt brengen met rendement. In zowel de industrie als de zorg en het onderwijs biedt installatiebedrijf Unica op technisch beheer veel kennis en kunde. Door de huisvesting van enkele specialistische bedrijven is de kennis op het gebied van bedrijfsbeveiliging en meet- en regeltechniek voor het noorden en oosten van het land nooit ver weg. Duurzamer, veiliger, comfortabeler; daar zet het installateur Unica zich graag voor in.

Unica creëert veiligheid

In alles wat wij doen speelt veiligheid een belangrijke rol. Soms is veiligheid een doel op zich en altijd is het een logisch onderdeel van onze werkwijze. Bij Unica inventariseren we uw wensen en die van uw personeel, gebruikers, klanten, cliënten of bewoners. Wij weten als geen ander dat elke branche zijn eigen specifieke veiligheidsvraagstukken kent en kunt erop vertrouwen dat wij alle oplossingen tot in de finesses beheersen.

Onze visie op veiligheid

Beveiliging gaat verder dan het detecteren van inbraak, brand of diefstal. Goede beveiliging vraagt om een integrale aanpak waarbij beveiligings-, gebouwbeheersystemen en ICT onderling informatie uitwisselen. Dat resulteert in échte veiligheid. Met de integrale oplossingen van Unica Security en Unica Automatic Sprinkler heeft u een totaalpakket van mogelijkheden en krijgt u tevens inzicht in de veiligheidsprocessen binnen uw organisatie. Dat levert managementinformatie op die uw bedrijfsvoering ondersteunt.

Unica werkt veilig

Installatietechniek betekent automatisch werken met water en elektriciteit. Unica besteedt veel aandacht aan een veilige werkomgeving voor haar medewerkers. U mag er van uitgaan dat Unica elk veiligheidscertificaat in de bouw hanteert, respecteert en qua werkinstructie strikt opvolgt. En dat Unica werkt met materialen die getest zijn op diverse veiligheidsaspecten.

Samen maken we de toekomst

ing. I.S. (Ivo) Olde Meule, vestigingsdirecteur

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 038 456 04 56
Unica Installatietechniek