Schagen Infra

Schagen Infra is een mkb-bedrijf met ruim 65 jaar ervaring in de uitvoering van grondwerk, funderingen, rioleringen en verhardingen. Wij zijn meer dan een uitvoerend wegenbouwbedrijf: wij opereren als een adviserende aannemer op het gebied van infra. Vanuit onze expertise zijn wij in staat om in een vroeg stadium de beste oplossing voor een vraag of een probleem te bieden..

Social MediaOnze visie - Wij sturen op langdurige dienstverbanden door het bieden van perspectief op doorgroeikansen en loopbaanontwikkeling. Voor elke fase in de loopbaan zoeken wij passend werk. Binnen onze organisatie hebben wij een gezonde mix van ervaren medewerkers en jong personeel.

Schagen biedt haar medewerkers kansen zich te ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied door interne en externe opleidingen en actieve samenwerking met ervaren collega’s. Op basis van de competenties van medewerkers, de functieprofielen waarbinnen ze actief zijn en hun eigen ambities wordt een opleidingsplan opgesteld. Hierbij besteden wij aandacht aan zowel vakinhoudelijke kennis als communicatieve vaardigheden.

Jaarlijks bieden wij tientallen studenten van alle opleidingsniveaus een stageplaats. De stagiairs worden actief begeleid door hun leidinggevende. Een groot deel van ons huidige personeelsbestand heeft via hun stageplek een vast dienstverband bij ons gekregen.

Schagen is een erkend leerbedrijf met ruim 35 leermeesters in dienst, die de vakkennis aan de (bouwplaats)leerlingen overbrengen. Aanvullend hebben wij voor de bouwplaats leerlingen een leerlingbegeleider in dienst, die hen begeleidt tijdens hun opleidingstraject.

Onze missie - Wij zijn erg betrokken bij het welzijn en functioneren van onze medewerkers. Dit komt tot uiting in de intensieve begeleiding van medewerkers die langdurig ziek zijn of arbeidsongeschikt dreigen te raken. Als hervatting van de werkzaamheden niet meer mogelijk is, gaan wij samen met de medewerker en onze arbeidsdeskundige in overleg om te zoeken naar alternatieve functies.

Schagen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om weer aan het arbeidsproces deel te nemen. Op veel projecten worden werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt (uitkeringsgerechtigden en laagopgeleiden) ingezet.

Schagen werkt volgens de CAO Bouwnijverheid, waarbij het principe gelijke beloning voor gelijk werk gehanteerd wordt voor zowel vaste als tijdelijke werknemers. Dit houdt in dat wij uiteraard ook geen zaken doen met intermediairs die personeel aanbieden tegen arbeidsvoorwaarden die niet conform CAO zijn.

Schagen Infra levert een actieve bijdrage.

H. (Hendrie) van der Most, adjunct-directeur

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 038 477 17 41
Schagen Infra