Keizer Stoffeert

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we kwalitatief hoogwaardige producten en slimme oplossingen leveren, dat doen we al sinds 1992. We werken in een hecht team dat barst van de passie en kennis.

Social MediaOnze visie - Wij geloven dat duurzame ondernemers de continuïteit van een gezond milieu en samenleving het beste kunnen waarborgen. Samenwerking en vertrouwen zal daarbij een grote rol spelen. De coöperatievorm zal meer en meer worden gebruikt om samen en op efficiënte wijze doelen te bereiken. Er liggen kansen voor een duurzame economie, omdat deze rendeert. In deze economie worden materialen op slimme wijze (her)gebruikt en kringlopen gesloten. De mens is hierbij van onschatbare waarde, want hij levert de kennis. In een duurzame economie worden de capaciteiten van medewerkers optimaal benut. Wij vinden winst maken een middel om de continuïteit en de welvaart op lange termijn te kunnen waarborgen. Maar “Return on Involvement” wordt minstens zo belangrijk als “Return on Investment”

Onze missie - Door deze lange termijn visie zetten we stap na stap in de juiste richting en komen zo op snelste manier tot ons doel: Een omgeving, een wereld, waarin het plezierig is te werken met en voor mensen. Daarnaast willen wij bijdragen aan een samenleving en een planeet die ook voor onze kinderen en kleinkinderen minimaal zo goed leefbaar is als voor ons.

Innovatieve revalidatieproducten

Peter Ory, eigenaar

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 074 250 16 65
Keizer Stoffeert