Jobcoachbureau De Brug

Als je een Wajong uitkering ontvangt of je valt onder het doelgroepenregister, kunnen wij je helpen bij het vinden van betaald werk en begeleiding op de werkplek. Wij gaan uit van jouw mogelijkheden en kracht. Jobcoachbureau De Brug is een door het UWV erkende jobcoachorganisatie. Onze werkwijze is volledig volgens de methodiek van een brede mensvisie en de uitgangspunten hiervan. Jij staat centraal.

Social MediaOnze visie - De visie van Jobcoachbureau De Brug is gericht op balans tussen mens en maatschappij. Het toepassen van een methodiek van een Individuele Vraaggerichte Benadering (IVB) (mens) en een juiste afstemming tussen de klantrelaties binnen het speelveld (maatschappij). Er wordt uitsluitend gewerkt vanuit de stappen van deze methodiek en is erkend door het UWV.

Onze Missie - De missie van Jobcoachbureau De Brug is een duurzame plaatsing van de werkzoekende op de arbeidsmarkt met toepassing van een methodiek van een Individuele Vraaggerichte Benadering (IVB) en een drieledige klantrelatie tussen opdrachtgever, werkzoekende en werkgever. Onze jobcoaches zijn hiervoor gecertificeerd en volgen de stappen van deze methodiek.

Jobcoaching, ziekteverzuim, outplacement, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding. Slaat de brug naar jouw toekomst!

Ton Rijke / Directeur

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 038 792 00 00
Jobcoachbureau De Brug