• Home
  • 123socialeinnovatie

123 Sociale Innovatie

In 3 vragen ontwikkelen naar waardecreatie om sociale innovatie te vertalen in het (dagelijks) proces. En optioneel een inspiratiesessie met ontwikkelboek en certificaat Sociaal ondernemer.

Social Media

Sociaal zijn klinkt zo simpel, maar de toepassing van sociaal ondernemen in de praktijk is complexer dan het lijkt.

Welke processen binnen een onderneming hebben hier mee te maken? Welke veranderingen kunnen op korte en lange termijn worden doorgevoerd? Hoe dit te stimuleren?

Welke effecten heeft dit? Wat betekent 'sociaal' binnen de organisatie en op de werkvloer en waarom helpt dit uw organisatie en uw medewerkers te floreren?


Goede vragen waar we u graag bij ondersteunen.

Sociale betrokkenheid komt in veel vormen. Bijvoorbeeld interesse in medewerkers, betrekken, outsourcen, netwerken en confronteren. Sociaal ondernemen gaat een stap verder. Dit betekent vernieuwing, investeren in visie en mensbeeld en optimalisatie van HR-beleid.


In 3 vragen ontwikkelen naar waardecreatie. De volgende vragen staan hierbij centraal en dienen als opmaat voor onze inspiratiesessie met het Structura model:

  • Is het proces duidelijk?
  • Is er een veranderbehoefte?
  • Is er een ontwikkelplan?

Wij ondersteunen u graag kosteloos met advies over 123 Sociale Innovatie en optioneel onze inpiratiesessie met ontwikkelboek en certificaat Sociaal ondernemer.

Download de leaflet Inspiratie door te ondernemen - over de kracht van de ondernemer hier PDF.

U kunt contact opnemen op 038 792 00 00 of via het contactformulier.


Wilt u meer informatie over veranderbehoefte en ontwikkeling? Dan nodigen wij u graag uit voor de gratis workshop met de Structura Groep.

Download de leaflet Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt? hier PDF.

U kunt contact opnemen op 038 792 00 00 of via het contactformulier.


Aanvullend interesse in één van de assessments over De kracht van beeldvorming / oplossingsgericht werken met de Structura Groep?

Download de leaflet De kracht van beeldvorming / oplossingsgericht werken hier PDF.

U kunt contact opnemen op 038 792 00 00 of via het contactformulier.