Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

GEZOCHT: Diverse vacatures in de bouw, grondwerk en hekwerk

GEZOCHT: Diverse vacatures in de bouw, grondwerk en hekwerk

Functie omschrijving

Kunt u (tijdelijk) personeel gebruiken voor uw bedrijf, of moet u een piek opvangen? Dan kan BB Onderhoud en Dienstverlening u hier mee van dienst zijn!

Doordat BB Onderhoud en Dienstverlening een jong en vernieuwend bedrijf is, zijn wij in staat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Wij kunnen u onder andere het volgende bieden:

– 24/7 beschikbaar

– Vaste aanspreekpunten

– VCA gecertificeerd

Voor vragen of andere informatie, neemt u dan contact met ons op! 0525 62 27 03

Overige informatie

Op welke manier kan BB Onderhoud en Dienstverlening werkgevers tot een dienst zijn?

Als u een bedrijf heeft en u richt zich bijvoorbeeld op stratenmakers, grondwerkers, loonwerkers, kraanmachinisten of trekker chauffeurs, dan kunnen wij voor u de juiste personen vinden voor een aantrekkelijk tarief. Voor eventueel andere beroepen in vergelijkbare branches, kunnen wij u ook van dienst zijn!

BB Onderhoud en Dienstverlening kent zijn personeel goed. Hierdoor kunnen wij dus de beste match voor u vinden als het gaat om de werkzaamheden vergeleken met de capaciteiten van een werknemer. Wij kunnen u personeel leveren voor korte en langere periodes. Als u bijvoorbeeld te maken heeft met ziekte binnen uw bedrijf, dan bieden wij een passende oplossing! Ook als u op zoek bent naar vast personeel, kunnen wij u van dienst zijn!

BB Onderhoud en Dienstverlening kan werkgevers dus optimaal helpen als het gaat om het vinden van het juiste personeel!

  • Per: maart 2019
  • Aantal uren: 24 - 40