Trainingen, inspiratiesessies en workshops

MKB Sociaal biedt in 2018 de volgende trainingen, inspiratiesessies en workshops:

Trainingen, inspiratiesessies en workshops

INSPIRATIESESSIE - Het Ontwikkelboek: Inspiratie door te ondernemen met certificaat Sociaal ondernemer.

MKB Sociaal heeft een eigen 'ontwikkelboek' voor duurzame ondernemers ontwikkeld. Dit ontwikkelboek is vertaald in een checklist, geeft inspiratie en omvat 9 vragen van het kernproces. Beantwoord u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen uw bedrijf en uw persoonlijke ontwikkeling.

Deze inspiratiesessie over de kracht van de ondernemer wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Groep. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit BOB; Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming.

GRATIS WORKSHOP - Hoe creëer ik een veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt?

Deze gratis workshop over veranderbehoefte die mijn organisatie versneld tot ontwikkeling brengt wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Groep.

Graag willen we u uitnodigen voor deze workshop, met als doel wederzijds kennis te maken. Het motto van deze workshop is: “tussen droom en daad staan wettelijke bezwaren en praktische problemen”. Hier maken wij gebruik van de negen speelvelden van het Structura-Denkraam. Door systematisch naar de negen velden te kijken en hierbij de juiste vragen te stellen zijn wij in staat een duidelijke veranderbehoefte te definiëren.

De ondernemer in zijn kracht. Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht en ontvang een certificaat Sociaal ondernemen

  • op: dinsdag, 27 maart 2018.
  • Geplaatst in: Nieuwsitems
Bron http://www.mkbsociaal.nl/trainingen